Babagan Perusahaan

Dumunung ing salah sawijining wulu industri paling gedhe ing China - Danau Baiyang, Baoding, Hebei ing China Lor. Xueruisha Feather And Down Products Co., Ltd. duwe pengalaman apik kanggo ngasilake produk bulu lan mudhun, kalebu selimut, bantal mudhun, kasur bulu lan kasur, tas turu, klambi lan liya-liyane. Perusahaan kita duwe lini produk ing output lan output sing wolung ewu ton saben taun. Produk bisa entuk Peraturan Cina kanggo diekspor. Amarga desain unik lan berkualitas tinggi, produk wis didol kanthi apik ing Amerika, Eropa, Jepang lan Korea. Kapasitas produksi kita tekan luwih saka enem yuta potongan saben taun. Produk kami dianjurake banget ing pasar lokal lan wis menang hadiah Produk Tingkat Pertama Provinsi, Produk Tingkat Pertama Nasional, Produk Kasetyan dening Pelanggan lan Merek Terkenal ing Provinsi Hebei kanthi Kualitas. Kita entuk sertifikat ISO9001 ing taun 2009. "Integritas, dedikasi lan inovasi" wis semangat kita sajrone 10 taun kepungkur. "Kualitas apik, manajemen lan layanan sing apik kanggo klien" minangka konsep layanan.

Langganan Newsletter Kita

Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist, wenehi email menyang kita lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

Tututi Kita

ing media sosial kita
  • sns01 (5)
  • sns05 (3)
  • sns03 (6)
  • sns02 (7)