Pabrik bebek musim dingin musim panas diwasa bebek / angsa mudhun grosir kantong turu

Katrangan singkat:

Kantong turu iki digawe saka kain nilon tahan angin, anti banyu lan tahan luh, 20D 400T, sing nyaman ditangani, ramah kulit lan ramah lingkungan. Bisa ngreksa panas kanthi efektif, nyuda difusi panas, nyegah hawa adhem saka mlebu, lan duwe kemampuan antibakteri tartamtu, dadi luwih higienis lan sehat kanggo digunakake saben dinane.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan:

Kantong turu iki digawe saka kain nilon tahan angin, anti banyu lan tahan luh, 20D 400T, sing nyaman ditangani, ramah kulit lan ramah lingkungan. Bisa ngreksa panas kanthi efektif, nyuda difusi panas, nyegah hawa adhem saka mlebu, lan duwe kemampuan antibakteri tartamtu, dadi luwih higienis lan sehat kanggo digunakake saben dinane. Bahan pengisi yaiku bebek putih 90% kualitas tinggi, kanthi Kekuwatan Isi 650+ lan bobote ngisi 600g, sing bisa menehi anget lan pangreksan maksimal tumrap adhem tanpa nambah bobote, ngowahi maneh pemahaman pangguna babagan hubungan antara ngisi bobot lan anget. Sing paling penting, bebek jenis iki nduweni resistensi banyu sing apik banget, lan drajad gebu sing dhuwur, sing bisa tetep kuwat ing panyimpenan panas. Kantong turu iki minangka salah sawijining produk outdoor sing laris ing pasar, lan uga jinis sing populer kanthi bentuk Mummy. Konstruksi internal kantong turu iki dirancang khusus kanggo kita. Kayata nggunakake lapisan vertikal lan kothak sikil 3D (telung dimensi), sing kanthi efektif bisa nyegah ora rata mudhun ing saben saluran mudhun sawise kantong turu digunakake sajrone wektu sing bakal mengaruhi kinerja retensi anget. Jalur tahan angin sing kenthel kanthi dawa bisa nyegah bocor panas liwat zipper. Uga desain kerah gulu bakal ngidini sampeyan turu kanthi nyaman tanpa kuwatir yen ngilangi panas saka gulu sampeyan. Kajaba hood sing kenthel kanthi bentuk U kanggo kenyamanan lan anget, tali shrink Hood, Flap Velcro lan desain rumit liyane yaiku kanggo anget sing isih ana ing tas turu. Ora preduli sampeyan menyang endi, lan apa wae sing sampeyan lakoni, kita yakin manawa kanthong turu iki dirancang khusus kanggo sampeyan. Apa sing sampeyan pikirake? Utawa apa sing sampeyan kuwatir? Yen sampeyan duwe keraguan, aja ragu-ragu ngandhani. Staff profesional kita bakal ngrampungake masalah sampeyan lan ngatur solusi supaya cepet banget.

17
20

Pilih anget kantong turu (nyenengake)

1. Prakirakake suhu sing bakal dikemah. Sanajan jumlah kasebut beda-beda gumantung karo musim lan iklim, umume, kahanan turu para peminat lelungan biasa antara minus 7lan ndhuwur nol 7 .

2. Setel suhu sing diramal ing ndhuwur miturut pilihan sampeyan lan kahanan tartamtu sing bisa diadhepi.

3. Miturut rega suhu sing diatur, waca anget (kenyamanan) sing diwenehake dening pabrikan kanggo milih kantong turu. Perlu dielingake manawa standar macem-macem pabrikan ora padha, angka sing diwenehake dening pabrikan mung minangka referensi, lan ora bisa ditrapake apa wae.

Tur Pabrik

12
13

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan

    Langganan Newsletter Kita

    Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist, wenehi email menyang kita lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

    Tututi Kita

    ing media sosial kita
    • sns01 (5)
    • sns05 (3)
    • sns03 (6)
    • sns02 (7)