Pabrikan 2020, 90% tas turu sing diisi kanthi rega kompetitif

Katrangan singkat:

Yen sampeyan isih kuwatir milih tas turu ing njaba ruangan, iki bakal dadi pilihan sing paling apik. Kita wis khusus ngrancang bobot ngisi sing beda kanggo nyiyapake sarat tartamtu tumrap wong liya kanggo skala suhu. Apa sampeyan siyap mbukak kemah, gunung, menek, muter, mancing, utawa plancongan, apa wae.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan:

Yen sampeyan isih kuwatir milih cara milih kantong turu ing njaba ruangan, iki bakal dadi pilihan sing paling apik. Kantong turu ibu warna solid iki minangka gaya sing wis apik klasik. Nggunakake kerapatan jahitan sing luwih padhet. Kesenjangan antarane jahitan ndhuwur lan ngisor alon-alon dikurangi. Isi sing disebar rata-rata miturut ukuran bagean awak, supaya bungkus umume luwih apik. Nduweni retensi anget sing kuat lan uga cocog karo desain ergonomis. Skema warna utama yaiku ireng ing njaba lan abang ing njero, sing luwih tahan rereget lan luwih modis. Mesthine, yen sampeyan duwe pilihan liyane kanggo warna tas turu, uga nyedhiyakake layanan pangaturan warna. Kasedhiya macem-macem warna kain kanggo sampeyan. Kain njaba kita diolah nganggo obat anti banyu lan tahan luh, sing gampang dibersihake lan bisa diresiki nganggo siji lap. Kain lapisan uga diolah nganggo anti-lint, sing bisa mbungkus ngisi batin kanthi efektif. Isi kantong turu iki digawe saka bebek putih bermutu tinggi, kanthi alus alus lan retensi anget sing apik banget. Kita wis ngrancang khusus ngisi bobot sing beda kanggo nyukupi kebutuhan spesifik kanggo macem-macem suhu, apa sampeyan arep camping, gunung, gunung, bersepeda, mancing utawa plancongan bisa digunakake miturut bahan pengisi sing beda lan adaptasi karo suhu lingkungan sing beda. . Kantong turu iki njupuk keuntungan saka karakteristik sing alus ing ngisor lan mung butuh papan sithik sawise disimpen. Ora butuh papan sing akeh banget ing omah utawa ing bagasi, supaya luwih gampang lelungan sampeyan. Kita nyedhiyakake akeh layanan khusus, kayata nyithak LOGO, pola, isi, lsp, utawa ngganti ukuran tas turu miturut sarat sampeyan. Sugeng konsultasi lan pesen.

17
20

Tips nambah suhu lingkungan turu

Pilih bentuk lan ukuran tas turu sing tepat, pilih tas turu sing dijahit miturut kurva awak manungsa, yaiku tas turu bentuk "Mummy". Kinerja pembungkus sing luwih apik, nyuda ruang aliran udara, saéngga bisa ningkatake retensi anget, lan sekaligus nyuda bobot, saengga peralatan kasebut entheng. Kajaba iku, yen milih kantong turu, kita padha kaya sandhangan, bisa uga ana ukuran ukuran gedhe, medium lan cilik, mula sampeyan kudu milih kantong turu miturut dhuwur lan bentuk awak. Yen ruangan kantong turu gedhe banget, kita uga bisa masang sawetara sandhangan supaya ruangane luwih cilik, supaya bisa nggayuh anget. Uga, kita bisa nyetel drawstring ing cangkeme kantong turu kanggo nambah anget utawa disipasi panas.

Tur Pabrik

12
13

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan

    Langganan Newsletter Kita

    Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist, wenehi email menyang kita lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

    Tututi Kita

    ing media sosial kita
    • sns01 (5)
    • sns05 (3)
    • sns03 (6)
    • sns02 (7)