2020 Produsen desain anyar kemewahan sing bisa dikemas kemewahan sing mewah

Katrangan singkat:

Salah siji tas turu paling populer sing cocog kanggo hiking, muter, backpacking lan kemah, Light Luxury minangka peralatan favorit ing jantung para pendaki lan backpacker, uga minangka pilihan utama kanggo wong-wong sing pengin tetep anget ing bukit nalika musim apa wae.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan:

Salah siji tas turu paling populer sing cocog kanggo hiking, muter, backpacking lan kemah, Light Luxury minangka peralatan favorit ing jantung para pendaki lan backpacker, uga minangka pilihan utama kanggo wong-wong sing pengin tetep anget ing bukit nalika musim apa wae. Bisa digunakake kanggo kebon, kebon mburi omah, taman, ing endi wae sing sampeyan pikirake. Yen sampeyan kudu tahan cuaca sing adhem, iki bakal dadi produk sing paling migunani. Nggunakake teknologi jahit paling canggih kanggo nambah kenceng produk lan nyegah mudhun saka njaba. Kantong turu iki ukurane 210 × 80cm lan cocog kanggo pangguna. Suhu sing nyenengake antara 1 ℃ nganti 7 meet bisa nyukupi kabutuhan kemah ruangan saben dina. Desain gesper tahan angin lan gesper adhesif nambah efek angin turu lan anget saka kantong turu. Desain proteksi pasuryan sing luwih manusiawi, menehi perlindungan lengkap. Kita nggunakake Kain Nylon 20-deniel kanthi kinerja anti-luh, down-proof, lan obat anti banyu. Apa maneh, bebek 90% minangka bahan pengisi, sing bahan entheng lan anget banget. Bisa mbantu sampeyan tahan hawa sing adhem. Ringan, Gampang digawa, Portable, Ukuran paket minimal lan fleksibilitas baffle terus-terusan ngidini Luxury Light uga transisi menyang wulan sing luwih anget kanthi sampurna. Kajaba iku, tas turu iki pancen modis lan aktif, lan nyedhiyakake macem-macem pilihan kanggo warna, gaya, ukuran lan liya-liyane. Kita percaya manawa sampeyan bakal seneng produk lan layanan, amarga kabeh upaya kanggo ngembangake lan nggawe pabrik paling dhuwur produk ruangan sing berkualitas. Dadi, welcome kanggo nelusuri situs web lan milih salah sawijining, aku kudu ana siji jinis sing bisa nyukupi kabutuhan sampeyan. Sampeyan uga bisa ngubungi kita, yen sampeyan ora ragu babagan produk.

17
20

Nalika milih tas turu, saliyane nggatekake sawetara faktor dhasar (kayata nggunakake kantong turu, anget, bahan isi, bentuk, dawa, lsp.), Kita uga kudu mriksa kantong turu sing bakal tuku sawetara rincian. Singkatnya, ana macem-macem tas turu, nanging kaya peralatan olahraga ing njaba, sing paling larang yaiku sing paling apik. Mung sing bisa nyukupi kabutuhan sampeyan lan cocog karo olahraga outdoor sing dipilih.

Tur Pabrik

12
13

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan

    Langganan Newsletter Kita

    Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist, wenehi email menyang kita lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

    Tututi Kita

    ing media sosial kita
    • sns01 (5)
    • sns05 (3)
    • sns03 (6)
    • sns02 (7)