Babagan Kita

Xueruisha Feather And Down Products Co., Ltd.

Sapa Kita

Dumunung ing salah sawijining wulu industri paling gedhe ing China - Danau Baiyang, Baoding, Hebei ing China Lor. Xueruisha Feather And Down Products Co., Ltd. duwe pengalaman apik kanggo ngasilake produk bulu lan mudhun, kalebu selimut, bantal mudhun, kasur bulu lan kasur, tas turu, klambi lan liya-liyane. Perusahaan kita duwe lini produk ing output lan output sing wolung ewu ton saben taun. Produk bisa entuk Peraturan Cina kanggo diekspor. Amarga desain unik lan berkualitas tinggi, produk wis didol kanthi apik ing Amerika, Eropa, Jepang lan Korea. Kapasitas produksi kita tekan luwih saka enem yuta potongan saben taun. Produk kami dianjurake banget ing pasar lokal lan wis menang hadiah Produk Tingkat Pertama Provinsi, Produk Tingkat Pertama Nasional, Produk Kasetyan dening Pelanggan lan Merek Terkenal ing Provinsi Hebei kanthi Kualitas. Kita entuk sertifikat ISO9001 ing taun 2009. "Integritas, pengabdian lan inovasi" dadi semangat kita sajrone 11 taun kepungkur. "Kualitas apik, manajemen lan layanan sing apik kanggo klien" minangka konsep layanan.

Wiwit taun 1992

Ing taun 1973, pendiri lan presiden kita, Jianhong Liu lair ing kulawarga nelayan ing Desa Dazhangzhuang, Kabupaten Anxin, Provinsi Hebei. Liu menyang pabrik mudhun ing Anxin County kanggo kerja dadi buruh golek wol. Gunting rambut minangka gaweyan sing angel lan angel. Liu ora kendho lan ora lunyu. Dheweke tangi luwih awal lan menehi salam marang peteng lan kerja kanthi tenanan. Dheweke cepet entuk penghargaan lan kepercayaan saka manajer pabrik. , Dheweke dipromosikake dadi akuntan kurang saka setengah taun.

Ing taun 1992, kanthi 20.000 Yuan sing disimpen saka kerja parsial lan ngimpi miwiti bisnis, dheweke kerja bareng karo kanca-kancane kanggo mangidul menyang Guigang City, Guangxi, lan miwiti tuku film lan perdagangan adol. Sawise telung taun kerja keras, ing 1995, Liu sing umur 22 taun duwe jutaan modal, lan dheweke dadi pemilik paling enom saka Desa Dazhangzhuang saka kulawarga sing mlarat. Dheweke ngandelake kerja keras lan rajin nggali "pot emas pertama".

Wiwitane

Ing taun 1999, Liu ndhaptar Pabrik Produk Down Jinlida, ndhaptar merek, lan resmi mlebu ing bidang produksi produk. Dheweke mlebu pasar sajrone pirang-pirang wulan, kanthi analisa pasar kanthi tliti, lan nyusun rencana produksi lan pemasaran produk. Ing babagan filsafat bisnis, kita mesthi meksa "menang pelanggan kanthi integritas lan ngembangake pasar kanthi kapinteran". Nalika perusahaan lagi berkembang, dheweke terus mikir babagan: Dadi perusahaan gedhe kudu ndeleng pasar lan jagad iki.

Ngembangake

Sepotong wulu cilik ora ana isi teknis sing kurang. Liu nyebabake perusahaan kasebut negesake supaya ngasilake kanthi manut standar internasional. Sanalika produk-produk pabrikan metu, dheweke disambut dening konsumen lan menang "Produk Hebat Nasional", "Hebei Merek Terkenal", "Merek Hebei Terkenal", lan "Konsumen", "Sing bisa dipercaya produk", " kontrak lan unit sing dipercaya "lan penghargaan liyane.

Ing taun 2003, Liu resmi ngganti jeneng Pabrik Produk Down Jinlida dadi Anxin County Liteshu Down Products Co., Ltd., lan ngembangake jinis produk kanthi merek "Liteshu", saka selimut tunggal asli menyang tas turu, Akeh produk kayata jaket mudhun lan bantal mudhun. Ing taun 2005, "Liteshu" kabeh lulus sertifikasi sistem manajemen mutu internasional ISO9001: 2000. "Liteshu" menang kapercayan kanthi kualitas, entuk akeh pesenan, lan wiwit mlebu ing pasar internasional. Penjualan produk perusahaan tekan luwih saka 100.000 potongan ing taun kasebut, lan nilai output luwih saka 50 yuta Yuan.

Ing taun 2006, perusahaan "Liteshu" lan Prancis Saint Laurent • Xueruisha (International) Garment Co., Ltd. gabung karo pasukan kanggo ndhaptar lan nggawe Baoding Xueruisha Down Products Co., Ltd., lan ngluncurake seri produk merek "Xueruisha".

Tanggal 27 Mei 2014, Xueruisha Down Products Co., Ltd. sukses didaftar dadi perusahaan pertama ing Baoding sing mlebu papan utama Kota Shijiazhuang. Sajrone 20 taun kepungkur, Xueruisha Down Products Co., Ltd. wis tuku, ngolah lan adol meh 50.000 ton wulu; ngasilake lan adol 2.2 yuta produk mudhun. Kabeh mau nggawe Liu percaya diri karo pembangunan perusahaan mbesuk.

Ing 2015, Xueruisha Group ndhaptar minangka Hebei Rongdu Electronic Commerce Co., Ltd., lan nggawe platform dagang online mudhun lan platform berjangka karo Bursa Komoditas Bohai, lan nggawe gudang panyimpenan gedhe ing sisih lor, duwe komitmen kanggo nggabungake standar mudhun .

Kesempatan

Tanggal 1 April 2017, warta babagan pembentukan Distrik Anyar Xiong'an teka. Minangka wirausahawan petani sing kerja keras saka ngisor, Liu Jianhong seneng banget karo kesempatan pembangunan ing kutha asale, lan ing wektu sing padha, dheweke mikir banget babagan carane menehi kontribusi kanggo pambangunan distrik anyar kasebut.

Minangka ketua Kamar Dagang Industri Hebei Down, Liu mratélakaké manawa dhèwèké bakal ndhukung pambangunan distrik anyar kasebut lan bakal ngetrapake keputusan ing distrik anyar kasebut. Sanalika, sesuai karo persyaratan distrik anyar, digabung karo karakteristik distrik anyar, kita bakal ngupayakake kanggo nyiapake transformasi lan upgrade perusahaan.

Ing tanggal 25 Oktober 2020, ing konteks pangembangan leapfrog ing Distrik Anyar Xiong'an, Asosiasi Industri E-commerce Lintasan Perbatasan Anxin cocog karo pangembangan jaman lan kabutuhane kahanan, miturut kepemimpinan biro reformasi lan pembangunan kabupaten sing bener, lan kabeh wirausaha Kanthi kasarasan lan dhukungan, lan liwat upaya gabungan kabeh anggota, rapat pambukaan kasebut dianakake ing aula multifungsi Xueruisha tanggal 25 Oktober. Iki minangka acara gedhe kanggo nganyari lan transformasi industri tradisional ing Distrik Anyar Xiongan.

Liu, presiden Xueruisha Co., Ltd., kapilih dadi ketua. Ketua Liu ujar manawa pembentukan asosiasi kasebut migunani banget kanggo pangembangan e-commerce lintas batas Anxin lan Xiong'an. Minangka anggota industri, dheweke bakal nuduhake sumber daya, wektu lan pengalaman dhewe ing transformasi perusahaan, lan entuk manfaat bareng karo perusahaan anggota, lan bebarengan nggawe platform layanan berkualitas tinggi.

Tanggung jawab Masyarakat

Ing taun-taun pungkasan, perusahaan kasebut nyumbang luwih saka 2 yuta Yuan kanggo masarakat lan nyumbang luwih saka 10.000 jaket mudhun. Iki dianugerahi judhul "Individu Lanjut" dening Pamrentah Rakyat Provinsi Hebei kanggo Sumbangan kanggo Pendidikan lan "Perusahaan Amal" dening Federasi Amal Kabupaten Anxin.

Crita kita bakal terus…


Langganan Newsletter Kita

Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist, wenehi email menyang kita lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

Tututi Kita

ing media sosial kita
  • sns01 (5)
  • sns05 (3)
  • sns03 (6)
  • sns02 (7)