Kantong kamuflase anti-rip rip mandheg kantong turu militèr kanthi hawa sing adhem banget

Katrangan singkat:

Apa sampeyan nate tangi nalika wengi sing adhem? Nalika sampeyan turu ing kanthong turu ing tendha, nggegirisi lan nggegirisi, ora bisa turu kanthi gampang amarga kadhemen, ngrungokake angin, udan lan salju sing adhem ing njaba, apa sampeyan ngarep-arep duwe kantong turu sing ngidini sampeyan seneng turu anget sampeyan ing cuaca sing adhem banget? Saiki, saiki wayahe milih, sampeyan entuk peralatan iki.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan:

Kantong turu jinis iki biasane digunakake kanggo kemah ing njaba ruangan kanthi kahanan anget. Iki amarga tujuan asli desain tas turu iki yaiku kanggo nyukupi kebutuhan masarakat kanggo kenyamanan kemah ruangan kanthi maksimal, sing bisa nyebabake luwih akeh ngilangi panas. Kantong turu jinis iki bisa digunakake kanggo bantal kanthi mbukak zipper.

17
20

Apa sampeyan tangi ing wayah wengi sing adhem? Nalika sampeyan lagi turu ing kantong turu ing tendha, ndredheg, nggegirisi, ora bisa turu kanthi gampang amarga kadhemen, ngrungokake angin adhem ing njaba, udan lan salju, apa sampeyan pengin tas turu supaya sampeyan seneng anget ing turu cuaca sing adhem banget? Saiki, saiki wayahe sampeyan milih sing tepat. Kantong turu kamuflase iki dirancang lan diproduksi miturut tas turu mumi. Kain njaba digawe saka kain pola kamuflase, sing wis diobati kanthi perawatan anti air mata lan obat anti banyu. Tahan angin sing apik, tahan banget kanggo rereget lan ora gampang rusak. Kain njero alus lan kepenak, lan rasane cedhak banget karo awak. Spesifikasi dhasar tas turu iki diiseni bebek 90% 1600g, lan akeh yaiku 650. Sikap akeh lan proses lapisan 3D nggawe kantong turu kebak banget, lan sisih ngisor ngisi interlayer, sing luwih apik kanggo tetep anget . Topi nggunakake gesper sing kuwat banget, sing bisa mbungkus sirah lan nyepetake bungkus sakabèhé, sing bisa menehi anget ing lingkungan sing adhem banget. Kantong turu iki bisa digunakake ing lingkungan sing adhem tanpa masalah, mula cocog kanggo macem-macem skenario, kayata kemah ing omah, piknik, gunung, riset ilmiah ing wilayah sing adhem, kerja, mlaku, lan nolak kadhemen sing parah. angin Yen sampeyan seneng karo kanthong turu iki, nanging spesifikasi kantong turu ora cocog karo kabutuhan pasar, mula sampeyan bisa komunikasi karo kita. Kantong turu iki ndhukung kustomisasi sing jero. Sampeyan bisa milih kain lan ngisi kantong turu miturut kabutuhan. Sampeyan bisa nempelake LOGO utawa pola kanggo nyukupi kebutuhan pelanggan ing pasar penjualan. Sugeng konsultasi lan pesen.

Tur Pabrik

12
13

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan

    Langganan Newsletter Kita

    Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist, wenehi email menyang kita lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

    Tututi Kita

    ing media sosial kita
    • sns01 (5)
    • sns05 (3)
    • sns03 (6)
    • sns02 (7)