Hubungi Kita

Baoding Xueruisha Feather And Down Products Co., Ltd.

Alamat

Desa Dazhangzhuang, Kabupaten Anxin,

Kutha Baoding, Provinsi Hebei, China

Telpon

0086-15132469168

0086- (0) 312 8738777

Jam

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00

Setu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

Langganan Newsletter Kita

Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist, wenehi email menyang kita lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

Tututi Kita

ing media sosial kita
  • sns01 (5)
  • sns05 (3)
  • sns03 (6)
  • sns02 (7)