Kantong Turu Amplop

  • Solid color splicable single envelope sleeping bag with detachable hat OEM

    Kantong envelope tunggal splicable warna solid kanthi topi OEM sing bisa dicopot

    Iki minangka kantong turu amplop kanthi macem-macem warna lan fungsi khusus. Wis misuwur banget ing pirang-pirang negara amarga ora mung kanthong turu iki sing bisa digunakake nalika metu ing kemah, nanging uga ing omah. Kain njaba tas turu iki digawe saka kain nilon 20D 320T utawa 20D 380T. Saben kain wis diobati khusus, sing bisa ngrusak resistensi lan tahan banyu. Tahan angin kuwat, nggawe produk luwih awet lan gampang diresiki. Kain bagian njero tas turu iki uga kain nilon 20D 320T utawa 20D 380T.

  • Two-color stitching irregular envelope sleeping bag can be filled with down in winter

    Kantong envelope envelope rong warna jahitan loro-warna bisa diisi nalika musim salju

    Iki minangka tas turu sing populer banget kanthi gaya desain jahitan rong warna, modis banget, lan misuwur ing macem-macem platform e-commerce. Ora mung duwe konsep desain sing apik, nanging uga kudu ngati-ati ing produksi. Lapisan njaba digawe saka kain nilon 20D 380T kanthi perawatan khusus. Iki nduweni fungsi tahan luh lan tahan banyu, sing trep kanggo panyimpenan lan reresik saben dinane. Kain njero nggunakake serat poliester 20D 380T, sing nduweni permeabilitas udhara sing alus, alus banget lan kepenak disentuh. Isi internal 90% bebek mudhun lan bobote 800g.

  • Single Envelope Splicable Sleeping Bag with Solid Color for Spring and Autumn

    Kantong Turu Amplik Amplop Tunggal kanthi Warna Solid kanggo Musim semi lan Musim Gugur

    Kantong turu iki dianyari kanthi dhasar kantong turu amplop klasik, sing cocog banget kanggo kulawarga sing seneng kemah ing musim semi lan musim gugur. Lapisan njaba kantong turu iki digawe saka kain nilon tahan 20D 380T, lan wis diolah nganggo obat anti banyu, sing luwih tahan rereget lan luwih gampang di resiki sajrone digunakake; kain njero digawe saka serat poliester 20D 380T, sing luwih alus lan alus ing tutul.

Langganan Newsletter Kita

Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist, wenehi email menyang kita lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

Tututi Kita

ing media sosial kita
  • sns01 (5)
  • sns05 (3)
  • sns03 (6)
  • sns02 (7)