Hot sale banyu turu mumi tahan angin tahan air sing apik banget kanggo pamburu tentara

Katrangan singkat:

Kantong turu kamuflase digital iki dirancang khusus kanggo tentara, penjelajah, pemburu lan para penggemar militer. Ana macem-macem jinis warna kanggo pilihan, sing cocog kanggo macem-macem bentuk bumi, kayata alas, alam bébas, gunung lan liya-liyane. Iki digawe saka kain nilon 20D 380T, sing tahan angin, ngusir banyu, nyuwek, super anget lan kinerja liyane sing apik banget.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan:

Kantong turu kamuflase digital iki dirancang khusus kanggo tentara, penjelajah, pemburu lan para penggemar militer. Ana macem-macem jinis warna kanggo pilihan, sing cocog kanggo macem-macem bentuk bumi, kayata alas, alam bébas, gunung lan liya-liyane. Iki digawe saka kain nilon 20D 380T, sing tahan angin, ngusir banyu, nyuwek, super anget lan kinerja liyane sing apik banget. Kaya sing wis dingerteni, umume, lingkungan petualangan ruangan adhem lan udan, mula penting banget yen kain cangkang diproses perawatan DWR (Durable Water Repactor), sing bisa nglindhungi kantong turu saka lembab kanthi akeh. Kita bisa ngatur warna, bahan, gaya, ukuran lsp, miturut panjaluk sampeyan. Kantong turu iki diiseni bebek 1200g 90%, umume pabrik nggunakake bebek 85% utawa bebek 80%, bisa luwih murah 80%, nanging kita meksa nggunakake 90% bebek mudhun kanthi Isi Isi 650+ sing luwih dhuwur, sing bisa digawe anget banget sanajan ing wilayah sing adhem. Saiki, akeh negara ing Eropa lan Amerika Utara wis mlebu kontrak karo kita, ngundang kita mbantu ngasilake pasokan militer. Syarat militer sing ketat kanggo produk mbuktekake manawa kita duwe kekuwatan profesional sing cukup, nggunakake bahan pengisi mudhun berkualitas tinggi lan macem-macem kain berkualitas tinggi. Kanggo mesthekake kualitas produk, yen sampeyan duwe syarat panggunaan kantong turu ing lingkungan profesional, mesthine kita bisa memenuhi panjaluk sampeyan. Kita ngerti tenan manawa macem-macem pelanggan duwe macem-macem kabutuhan, lan kita bakal nyoba sing paling apik kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan. Kita bisa nyedhiyakake kabeh jinis layanan OEM & ODM kanggo sampeyan lan klien, amarga perusahaan duwe pengalaman luwih saka 20 taun ing industri iki. Terus terang, kita ngerti apa sing sampeyan karepake lan bisa kedadeyan.

17
20

Cara milih tas turu?

1. Pilih kantong turu miturut gambar sampeyan: kantong turu sing cilik bakal nyenyet banget kanggo muter lan ora nyaman; kantong turu sing gedhe banget bakal mengaruhi retensi anget yen kosong.

2. Priksa ukuran suhu tas turu: kabeh, data sing paling penting ing pilihan kantong turu yaiku skala suhu. Skala suhu dipérang dadi telung data: skala suhu matesi (yaiku skala suhu paling ngisor, nggunakake garis suhu biru), skala suhu kenyamanan (skala suhu iki uga dipérang dadi skala skala dhuwur lan kurang sawetara pabrik, nggunakake warna biru nganti oranye suhu bar), lan skala suhu maksimal (nggunakake garis suhu abang).

Tur Pabrik

12
13

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan

    Langganan Newsletter Kita

    Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist, wenehi email menyang kita lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

    Tututi Kita

    ing media sosial kita
    • sns01 (5)
    • sns05 (3)
    • sns03 (6)
    • sns02 (7)