Kantong Turu Ibu

  • Outdoor sports colored mummy sleeping bag that can be used in professional fields OEM

    Tas turu mumia kanthi warna-warni olahraga bisa digunakake ing bidang profesional OEM

    Kita minangka perusahaan sing duwe pengalaman produksi lan pabrikan luwih saka 20 taun. Kanggo ketemu karo adegan panggunaan sing beda-beda ing lapangan profesional, kita uga wis nggawe perbaikan ing kriya tradisional. Produk iki duwe macem-macem spesifikasi lan desain fungsional sing unik kanggo milih kebutuhan ing macem-macem adegan, kain njaba tas turu iki digawe saka perawatan nilon DWR 20D380T, sing bisa nyegah resistensi banyu, nambah resistensi rereget, lan nggampangake reresik lan perawatan saben dina. Lapisan batin nggunakake kain tahan beludru nilon 20D 380T, bisa tahan ambegan lan tekstur sing apik kanggo kulit, saengga pangguna luwih kepenak.

  • Hot sale excellent water repellent windproof mummy sleeping bags for army hunters

    Hot sale banyu turu mumi tahan angin tahan air sing apik banget kanggo pamburu tentara

    Kantong turu kamuflase digital iki dirancang khusus kanggo tentara, penjelajah, pemburu lan para penggemar militer. Ana macem-macem jinis warna kanggo pilihan, sing cocog kanggo macem-macem bentuk bumi, kayata alas, alam bébas, gunung lan liya-liyane. Iki digawe saka kain nilon 20D 380T, sing tahan angin, ngusir banyu, nyuwek, super anget lan kinerja liyane sing apik banget.

  • 2021 popular bright color down filled mummy sleeping bag

    2021 warna cerah sing populer lan dituku tas turu ibu

    Tas turu mumia klasik minangka model sing misuwur banget ing kalangan profesional. Sajrone proses produksi, kita wis nganyari kriya tradisional kanggo nambah anget lan nyenengake. Sanalika, waca warna sing populer saiki supaya sampeyan seneng camping lan hiking. Ana pilihan sing luwih modis. Kain njaba kantong turu iki yaiku kain nilon 20D 320T, kanthi perawatan anti-pengeboran lan obat anti banyu, dadi luwih awet lan tahan rereget lan gampang dibersihake. Kain lapis digawe saka kain 320T pongee sing bisa dihirup lan tahan baldu kanggo nambah kenyamanan pangguna. Interioré diiseni bebek 800g 80%, lan bobot total udakara 1050g.

Langganan Newsletter Kita

Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist, wenehi email menyang kita lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

Tututi Kita

ing media sosial kita
  • sns01 (5)
  • sns05 (3)
  • sns03 (6)
  • sns02 (7)