Amal | Kagiyatan Amal Musim Dingin Kelompok Hebei Xueruisha Kelompok Wong Anget

2019-12-26

Tanggal 24 Desember 2019, Grup Hebei Xueruisha gabung karo Hebei Hongan Law Firm kanggo nulungi wong miskin lan tindak menyang Desa Shanggeer, Kabupaten Quyang, kanggo nyumbang jaket, beras lan minyak udakara 80.000 yuan.

8
6
7
5

Tanggal 20 Desember 2019, upacara sumbangan Kelompok Hebei Xueruisha menyang Desa Bamugou, Kabupaten Chicheng, Zhangjiakou dianakake ing Panitia Desa Bamugou. Guo Jian, Sekretaris Panitia Partai Universitas Hebei, Guo Xinyao, Sekretaris Panitia Partai Kabupaten Chicheng, Shan Yaojun, Direktur Kantor Partai Universitas Hebei, Wang Zhonghua, Sekretaris Pertama Kelompok Kerja Alleviasi Kemlaratan sing Dituju ing Bianmugou Desa, lan pimpinan kabupaten lan kutha rawuh ing upacara sumbangan kasebut. Zhou Chunlei dipasrahake kanthi lengkap dening Pak Liu Jianhong dadi tanggung jawab kanggo kerja sumbangan kasebut. Sumbangan suplai nyawa kayata jaket merek lan minyak beras padha karo luwih saka 70.000 yuan.

[Gambar ing ndhuwur asale saka kalangan kanca-kanca Pak Liu Jianhong, Ketua Grup Xueruisha]

4
2
3
1

Warta perusahaan sing gegandhengan

Pimpinan industri mudhun Baiyangdian

Makarya kanthi kuat kanggo ngowahi lan nganyarke kanggo ngawula Xiongan New District-Liu Jianhong

-Presiden Grup Baoding Xueruisa

- "Pimpinan nasional pemuda pedesaan dadi sugih" "Model Pekerja Tekstil Nasional"

Alesan sing disaranake: Sajrone 20 taun kepungkur, Xueruisha Down Products Co., Ltd. wis tuku lan ngolah meh 50.000 ton bulu lan ngasilake lan adol 2,2 yuta produk. Wis dadi klompok perusahaan sing nggabungake ternak lan ternak unggas lan disembelih lan diproses, mudhun bahan baku, produk mudhun, produksi produk ruangan, lan e-commerce. Nduweni telung "merek dagang terkenal ing Provinsi Hebei" Xueruisha, Edelweiss, lan Litshu.

Lair ing kulawarga nelayan miskin ing Baiyangdian, dheweke wiwit dadi pekerja rambut lan miwiti dalan wirausaha ing umur 19 taun, kanthi tekun. Minangka pimpinan industri, dheweke melu aktif ing formulasi standar mudhun Asosiasi Industri Down China, lan kanthi aktif nuntun perusahaan ing pambangunan fasilitas pengendalian polusi. Ing taun-taun pungkasan, perusahaan kasebut nyumbang luwih saka 2 yuta yuan kanggo masarakat lan nyumbang luwih saka 10.000 jaket mudhun.

Dheweke nggawe merek terkenal "Edelweiss" ing taun 2009. Produk kasebut laris ing puluhan kutha ukuran gedhe lan medium kayata Beijing, Tianjin, Shanghai lan Chongqing, lan pangkat ing antarane dataran tinggi pariwisata mode musim salju ing Eropa lan Amerika. Ing taun 2010, Xueruisha nandur modhal akeh ing kontrak limang pabrik bebek gedhe ing Shandong, kanthi produksi saben dinane 190.000 bulu bebek, lan mboko sithik nggawe pola operasi mandheg pertanian, industri lan perdagangan.

Sawise madegake Area Anyar Xiongan, dheweke nyedhiyakake transformasi lan upgrade dhewe, ngrencanakake kanggo nggedhekake balai pameran ing wilayah anyar, lan nindakake turisme industri kanthi apik; ngiyatake riset ilmiah lan pangembangan, gumantung karo kaluwihane data gedhe kanggo mbangun berjangka lan nemokake platform penjualan online kanggo produk mudhun.


Wektu kiriman: Nov-27-2020

Langganan Newsletter Kita

Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist, wenehi email menyang kita lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

Tututi Kita

ing media sosial kita
  • sns01 (5)
  • sns05 (3)
  • sns03 (6)
  • sns02 (7)