Saka "profiteer" nganti wirausahawan, Liu Jianhong saka Grup Xueruisha minangka wong sing crita

2017-08-28

Tekun lan nggayuh pionir

Iki wong sing crita. Kanthi ketekunan sing kuat, semangat ora goyah, lan ngupayakake meh mbebayani, dalan sing ana ing sikile mesthi kebak pangarep-arep, lan dheweke maju kanthi cepet ... Wong sing mangan kepiting, kanthi analisis rasional lan penilaian sing tepat, dheweke pancen disenengi nasibe saben-saben. Saka iki, dheweke lan tim manajemen nggawe kanthi tliti Baoding Xueruisha Down Products Co., Ltd. dadi perusahaan pertama ing Baoding sing mlebu ing dewan Kota Shijiazhuang.

1
9

Kawicaksanan, ketenangan, lan kesederhanaan minangka kesan awal saka reporter babagan Liu Jianhong. Saben tumindak nuduhake tumindak sing apik. Pasangan kacamata ing jembatan irung, tembung sing diucapake, eseme ing pasuryan, lan basa sing logis lan jelas nggawe wong ngrasakake babagan perusahaan pribadi iki. Wirausahawan ora bisa ngormati lan ngurmati. Gambar pengusaha khas Confucian mboko sithik dadi jelas nalika wawancara kasebut maju.

Kanthi impen, kepala wirausaha

Ing taun 1973, Liu Jianhong lair ing kulawarga nelayan ing Desa Dazhangzhuang, Baiyangdian, Anxin County. Ing taun 1990, dheweke mlebu sekolah menengah amarga kesulitan finansial ing omah lan kudu mandheg sinau. Sawise mandheg sekolah, Liu Jianhong lunga menyang pabrik ing Anxin County kanggo kerja dadi buruh golek wol. Gunting rambut minangka gaweyan sing angel lan angel. Liu Jianhong ora kendho lan ora lunyu. Dheweke tangi luwih awal lan menehi salam marang peteng lan kerja kanthi tenanan. Dheweke cepet entuk penghargaan lan kepercayaan saka manajer pabrik. , Dheweke dipromosikake dadi akuntan kurang saka setengah taun.

Ing taun 1992, kanthi 20.000 yuan sing disimpen saka kerja parsial lan ngimpi kanggo miwiti bisnis, dheweke kerja bareng kanca-kancane kanggo ngidul menyang Kota Guigang, Guangxi, lan miwiti tuku film lan perdagangan adol. Sawise telung taun kerja keras, ing taun 1995, Liu Jianhong sing umur 22 taun duwe jutaan modal, lan dheweke dadi pemilik paling enom saka Desa Dazhangzhuang saka kulawarga sing mlarat. Dheweke ngandelake kerja keras lan rajin nggali "pot emas pertama".

Phoenix nirvana, tangi maneh

Nalika Liu Jianhong nggabungake sumber daya lan nyiapake kanggo nggawe karir dadi luwih gedhe, dheweke bakal ngalami alangan sing luwih gedhe. Ing taun 1996, amarga dheweke kepengin banget sukses. Dhuwit akeh diinvestasikan kanthi ora sengaja, lan meh sayuta yuan sing diklumpukake kanthi kerja sithik dibuwang sewengi. Kanggo slamet, Liu Jianhong lan garwane adol barbekyu ing dalan. Pasangan kasebut kerja keras sajrone setaun lan ngirit 20.000 yuan. Ing taun 1997, Liu Jianhong nggawa kanthong 20.000 ing kanthonge lan tindak maneh ing Guangxi kanggo golek kesempatan bisnis kanthi impene. Sawise 5 taun, regane padha 20.000 yuan, lan aku lunga menyang papan sing padha maneh. Liu Jianhong kebak emosi, nanging ora kaya pungkasan, dheweke luwih pengalaman lan percaya diri. Semangat wirausaha luwih kuwat lan luwih semangat marang impene. Pengejaran kasebut luwih gigih, lan ing wektu sing padha luwih wani lan luwih rajin, lan luwih diwasa lan stabil tinimbang limang taun kepungkur. 

8
7

 Nalika nggoleki kanthi tliti, Liu Jianhong kanthi ora sengaja nemokake manawa omah jagal kasebut ing kene wis nglumpukake sawetara bahan limbah sing wis dicekel potongan bebek. Pengalaman sing bisa ndeleng kanthi cepet yen bahan sampah iki ngemot akeh wol. Dheweke mikir yen bisa misah rambut, dheweke isih bisa golek dhuwit. Dadi, dheweke ngentekake luwih saka 20.000 yuan kanggo mbukak luwih saka 30.000 limbah limbah lan ngeterake bali menyang omah. Sawise pirang-pirang dina lan wengi gelut, dheweke misahake luwih saka 10.000 katun wol lan ngasilake bathi luwih saka 200.000 yuan. Kepiye angin lan udan, sawetara musim semi lan musim gugur, angin, es, salju lan udan ngalahake jurang. Sajrone pirang-pirang taun, Liu Jianhong nglumpukake modal.

Mung nggawe bahan baku mung bisa dadi "profiteer", dudu wirausaha. Ing taun 1999, Liu Jianhong ndhaptar Pabrik Produk Down Jinlida, ndhaptar merek, lan resmi mlebu ing bidang produksi produk. Dheweke mlebu pasar sajrone pirang-pirang wulan, kanthi analisa pasar kanthi tliti, lan nyusun rencana produksi lan pemasaran produk. Ing babagan filsafat bisnis, kita mesthi meksa "menang pelanggan kanthi integritas lan ngembangake pasar kanthi kapinteran". Ing manajemen bisnis, dheweke mesthi negesake manawa "ilmu pengetahuan lan teknologi minangka kekuwatan produktif utama". Ing pimpinan Liu Jianhong, pabrik kasebut ngasilake selimut pertama lan promosi lan adol liwat macem-macem saluran. Nalika musim salju taun 2000, duwe luwih saka 50 toko waralaba, luwih saka 20 mall, lan pabrik ing macem-macem kutha lan kabupaten ing wilayah lor. Pabrik kasebut kebak vitalitas lan vitalitas. Nalika perusahaan lagi berkembang, dheweke terus mikir babagan: Dadi perusahaan gedhe kudu ndeleng pasar lan jagad iki.

Pangembangan terus-terusan, menyang level sing luwih dhuwur

Sepotong wulu cilik ora ana isi teknis sing kurang. Liu Jianhong nyebabake perusahaan kasebut negesake supaya ngasilake kanthi manut standar internasional. Sanalika produk-produk mudhun, dheweke disambut dening konsumen lan menang "Produk Nasional Banget", "Hebei Merek Terkenal", "Hebei Merek Terkenal", lan "Konsumen". Sing bisa dipercaya produk "," kontrak lan unit sing dipercaya "lan penghargaan liyane. Pangembangan produk down, nggawe merek mudhun, lan promosi budaya perusahaan dadi masalah strategis sing dipikirake Liu Jianhong lan tim. Kanthi tekane jaman informasi Internet, Liu Jianhong tetep cocog karo jaman, nglumpukake luwih akeh informasi pasar liwat Internet, adol macem-macem produk perusahaan kanthi online, ngluncurake pesanan lan penjualan ing saindenging negara, lan penjualan mundhak 50%.

5
6

Ing taun 2003, Liu Jianhong resmi ngganti jeneng Pabrik Produk Jinlida Down dadi Anxin County Liteshu Down Products Co., Ltd., lan ngembangake jinis produk kanthi merek "Liteshu", saka selimut asli menyang kantong turu, Akeh produk kayata jaket mudhun lan bantal mudhun. Ing taun 2005, "Liteshu" kabeh lulus sertifikasi sistem manajemen mutu internasional ISO9001: 2000. "Liteshu" menang kapercayan kanthi kualitas, entuk akeh pesenan, lan wiwit mlebu ing pasar internasional. Penjualan produk perusahaan tekan luwih saka 100.000 potongan ing taun kasebut, lan regane output ngluwihi 50 yuta yuan. Ing taun 2006, perusahaan "Liteshu" lan Prancis Saint Laurent • Xueruisha (International) Garment Co., Ltd. gabung karo pasukan kanggo ndhaptar lan nggawe Baoding Xueruisha Down Products Co., Ltd., lan ngluncurake seri produk merek "Xueruisha". Ing taun 2009, dheweke nandur modal akeh dhuwit kanggo nggawe merek dagang terkenal "Edelweiss", puncak Xueruisha. Produk kasebut adol apik ing puluhan kutha gedhe lan medium kayata Beijing, Tianjin, Shanghai, Chongqing, lsp. Lan kalebu ing antarane dataran tinggi pariwisata mode musim salju ing Eropa lan Amerika, lan disenengi para pelanggan ing negara kasebut lan wilayah kasebut. Ing taun 2010, Xueruisha nandur modhal akeh ing kontrak limang pabrik bebek gedhe ing Shandong, kanthi produksi saben dinane 190.000 bulu bebek, lan mboko sithik nggawe pola operasi mandheg pertanian, industri lan perdagangan. Tanggal 27 Mei 2014, Xueruisha Down Products Co., Ltd. sukses didaftar dadi perusahaan pertama ing Baoding sing mlebu papan utama Kota Shijiazhuang. Sajrone 20 taun kepungkur, Xueruisha Down Products Co., Ltd. wis tuku, ngolah lan adol meh 50.000 ton wulu; ngasilake lan adol 2.2 yuta produk mudhun. Kabeh mau nggawe Liu Jianhong percaya banget karo pengembangan perusahaan mbesuk.

Liu Jianhong ngenalake manawa perusahaan kasebut wis nggawe pasar jaban rangkah kanggo produk jaket mudhun, lan bisnis ing jaban rangkah terus nganti saiki, lan duwe kontak bisnis karo luwih saka 10 negara! Ing riset lan pangembangan produk konsumen manca, perancang perusahaan duwe akeh informasi babagan tren mode Eropa lan Amerika, lan kepincut modele ora bisa diremehake, sing cocog karo konsep konsumsi mode canggih para konsumen domestik. Saben detail wis disempurnakake kanthi sampurna. "Nanging Leaf Fallen kudu diwiwiti maneh. Ora kira-kira pira pasar jaban rangkah sing ngerteni kita, yen ora bisa entuk pengaruh merek ing antarane konsumen domestik, kita malah ora bisa dadi merek nasional." Liu Jianhong mikir.

Wiwit 2013, Pamrentah County Anxin kanthi komprehensif mbenerake industri mudhun. Liu Jianhong dadi pimpinan bangunan fasilitas perawatan limbah kanggo nggayuh standar pembuangan banyu. Sanalika, kanggo nyegah polusi udara, ketel pembakar diowahi saka batu bara dadi kobong. gas alam.

4
3

Ing 2015, Xueruisha Group ndhaptar minangka Hebei Rongdu Electronic Commerce Co., Ltd., lan nggawe platform dagang online mudhun lan platform berjangka karo Bursa Komoditas Bohai, lan nggawe gudang panyimpenan gedhe ing sisih lor, duwe komitmen kanggo nggabungake standar mudhun .

Sambungake karo distrik anyar, ubah lan upgrade

Tanggal 1 April, warta babagan pembentukan Distrik Anyar Xiong'an teka. Minangka wirausahawan petani sing kerja keras saka ngisor, Liu Jianhong seneng banget karo kesempatan pembangunan ing kutha asale, lan ing wektu sing padha, dheweke mikir banget babagan carane menehi kontribusi kanggo pambangunan distrik anyar kasebut.

Minangka ketua Kamar Dagang Industri Hebei Down, Liu Jianhong mratélakaké manawa dhèwèké bakal ndhukung pambangunan distrik anyar kasebut lan dadi pemimpin utama kanggo ngrungokake keputusan ing distrik anyar kasebut. Sanalika, sesuai karo persyaratan distrik anyar, digabung karo karakteristik distrik anyar, kita bakal ngupayakake kanggo nyiapake transformasi lan upgrade perusahaan. Pisanan yaiku terus nggedhekake balai pameran, nindakake turisme industri kanthi apik, lan nggedhekake penjualan produk mudhun nalika promosi Baiyangdian lan wilayah anyar; sing nomer loro yaiku ngandelake keuntungan teknologi tinggi lan data gedhe ing wilayah anyar kanggo nggawe riset teknologi tinggi lan pengembangan produk lan produk. Ngandelake bathi saka data gedhe kanggo nggawe platform berjangka lan nemokake online kanggo produk mudhun. Ayo distrik anyar ora duwe produksi mudhun lan produk, nanging platform penjualan jaringan ing distrik anyar bakal nyadari transformasi lan upgrade dhewe, lan uga ngidini perusahaan nggabungake konstruksi lan pangembangan distrik anyar, ora bisa diilangi kaping, lan ngadeg ing tren. 

Kudu wani tanggung jawab lan menehi sumbangan luwih akeh

Liu Jianhong mesthi percaya manawa, saliyane kanggo usaha kanggo nolak angin lan ombak, lan pangembangan, Xueruisha Down Products Co., Ltd. luwih tanggung jawab kanggo nuntun industri mudhun supaya luwih sehat, luwih dhuwur lan trek pangembangan level. Kanthi semangat, dheweke wani nyoba lan inovasi, lan terus-terusan ngiyatake awake dhewe, kanggo menehi kekuwatan kanggo perusahaan, karyawan, lan warga lokal. Muncul perusahaan kasebut nggawe dheweke akeh penghormatan lan judhul: "Pekerja Model Industri Tekstil Nasional", "Pengusaha Banget", "Wakil Ketua Asosiasi Industri Down China", "Perusahaan Luar Biasa ing Industri Down China", "Kamar Industri Hebei Down Dagang "dawa". Minangka pimpinan industri, dheweke melu aktif ing formulasi standar mudhun saka Asosiasi Industri Down China, lan kanthi aktif nuntun perusahaan ing pambangunan fasilitas pengendalian polusi nalika ndandani industri mudhun. taun, perusahaan wis nyumbang luwih saka 2 yuta yuan kanggo masarakat lan nyumbang luwih saka 10.000 jaket mudhun. Iki dianugerahi gelar "Maju Individu" dening Pamrentah Rakyat Provinsi Hebei kanggo Sumbangan Pendidikan lan "Charity Enterprise" dening Anxin Federasi amal County.

2
2.1

Inovasi minangka tema langgeng pangembangan perusahaan lan jiwa perusahaan. Strategi inti lan konsep inti manajemen perusahaan Liu Jianhong dibentuk sekitar tembung "inovasi". Dheweke duwe pangerten unik babagan "inovasi": mikir babagan sing ora dipikirake wong liya diarani inovasi, nindakake perkara sing durung ditindakake wong liya diarani inovasi; sawetara perkara diarani inovasi amarga bisa ningkatake mutu kerja lan urip, sawetara amarga nambah efisiensi kerja, lan sawetara amarga nguatake posisi kompetitif. Nanging inovasi ora kudu kalebu jinis anyar, nanging uga bisa dikemas nganggo formulir anyar. Paket barang sing lawas diarani inovasi, lan menehi poin entri anyar kanggo barang sing lawas uga diarani inovasi; ngganti jumlah total tanpa ngganti struktur diarani inovasi, lan ngganti jumlah total tanpa ngganti struktur diarani inovasi.

Pancen amarga "inovasi" terus-terusan, perusahaane saya gedhe saben dina, lan uga amarga "inovasi" Xueruisha Down Products Co., Ltd. maju kanthi kamulyan. Luwih saka sepuluh taun inovasi terus-terusan, luwih saka sepuluh Kanthi eksplorasi tanpa wates, Liu Jianhong lan tim manajemen wis mesthi nganut filosofi bisnis "pangembangan inovatif, kejujuran lan kejujuran", sing entuk pangenalan konsumen lan negesake kabeh sektor masyarakat.


Wektu kiriman: Nov-27-2020

Langganan Newsletter Kita

Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist, wenehi email menyang kita lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

Tututi Kita

ing media sosial kita
  • sns01 (5)
  • sns05 (3)
  • sns03 (6)
  • sns02 (7)