Perusahaan Grup Xiong'an Xue Ruisha Group Baru "Konferensi Peluncuran Awakening Sherisa"

Panganggit: Li Ying

Kanthi pungkasan preinan Festival Spring, perusahaan kasebut miwiti lelungan taun anyar!

Wiwitan sing apik yaiku setengah perang. Tanggal 5 Maret 2018, Perusahaan Kelompok Xueruisha ing Distrik Anyar Xiong'an dadi tuan rumah ketua perusahaan klompok, presiden perusahaan grup, lan manajer umum saben cabang ing aula multifungsi ing lantai pertama perusahaan kasebut. Kepala kabeh departemen lan kabeh karyawan melu "Konferensi Peluncuran Awakening Xueruisha".

9
8

Rapat pamula yaiku kanggo nglumpukake ati masarakat lan njlentrehake macem-macem tugas. Nuwuhake semangat karyawan lan tangi saka kesed preinan. Ayo karyawan ngurutake rencana Taun Anyar, lan mbaka sethithik menehi saben wulan, lan cukup wektu kanggo saben dina. Makarya kanthi cepet kanthi semangat.

Konferensi Peluncuran Awakening dipérang dadi telung sesi:

Ing sesi pertama, ketua grup Pan Ruijie ngatur pidato kanggo rapat kick-off. Ing pidato kasebut, Ketua Pan nerangake kanthi ringkes babagan perjalanan mental perusahaan wiwit didegake ing taun 1997 nganti didegake resmi ing taun 2006 lan upgrade dadi pengembangan Xueruisha Group. Dheweke kanthi jelas ujar manawa "tanpa kontribusi karyawan, ora bakal ana" Prestasi "Xueruisha saiki, aku arep ngucapake matur nuwun banget marang kabeh karyawan sing wis diwasa karo Xueruisha.

7
6

Ing tautan nomer loro, Liu Xiaopo lan Liu Erwei, wakil manajer umum perusahaan klompok kasebut, masing-masing nggawe rencana kerja kanggo taun 2018 lan langkah-langkah implementasi kanggo operasi ekspansi cabang.

Wakil manajer umum Liu Xiaopo minangka manajer umum cabang pertama klompok kasebut lan Xueruisha Down Co., Ltd. Kaping pisanan, Pak Liu negesake lan matur nuwun marang para karyawan sing kerja keras lan prestasi. Kapindho, jelas manawa perusahaan cabang kudu ngetutake pituduh lan ideologi pandhuan saka kantor pusat, lan nindakake pakaryan kasebut kanthi sikap sing saben wong dadi master. Pungkasane, para pamimpin ing kabeh level kudu nyetel cara kerja pribadi minangka dhasar, nggedhekake proyek anyar, nguatake komunikasi lan koordinasi karo macem-macem cabang lan departemen, lan ngupayakake supaya bisa ngasilake kamulyan ing taun 2018.

Wakil manajer umum Liu Erwei minangka manajer umum cabang nomer loro klompok kasebut lan Hebei Liteshu Down Products Co., Ltd. Ing rencana kerja 2018, Pak Liu nyusun strategi pangembangan anyar, ngetrapake sistem akuntabilitas produksi aman, lan ngrampungake kinerja distribusi perusahaan klompok. Karyawan diwajibake njaga citra perusahaan, entuk "Intisari Wong" lan mbangun semangat kerja tim. Pungkasan, jelasake arah pangembangan cabang: sinau lan tindakake strategi pangembangan Liu Jianhong, presiden perusahaan klompok, lan dadi pimpinan perusahaan Area Baru Xiong'an kanthi pimpinan Presiden Liu

5
4

Ing sesi kaping telu, Liu Jianhong, presiden perusahaan grup, nggawe pidato pungkasan ing rapat peluncuran kasebut. Lan pasang syarat kanggo kabeh karyawan:

1. Ngomong babagan peradaban lan sopan.

2. Nuruti paugeran lan swasana sing apik.

3. tresna marang kolektif lan ngajeni kepemimpinan.

Ing taun 2018, filsafat manajemen Pak Liu minangka rahasia pitung karaktere:

"Propaganda". Mromosiaken budaya perusahaan, filsafat lan semangat korporat, lan standarisasi nilai lan tingkah laku karyawan kanthi budaya etis tradisional.

"Ngramu". Saben cabang wis milih rencana strategis lan rencana bakat 2018 kanggo njlentrehake target kanggo karyawan.

"Bakat". Nyedhiyakake tahap bakat kanggo perusahaan, supaya manajer umum saben perusahaan cabang nindakake tugas ringkesan, nglaporake rencana kerja, duwe tanggung jawab lan tanggung jawab. 

"Sinau". Latihan lan pembelajaran ing taun 2018 bakal nggawe perusahaan dadi produktivitas pertama, saéngga kepala departemen fungsional utama fokus kanggo sinau sistem produk perusahaan, ilmu produk lan profesionalisme liyane, lan nggawe tim kinerja tinggi profesional.

"Ganjaran". Saben cabang wis ngetokake rencana hadiah tahunan kanggo njeblugake semangat karyawan lan mbangun guru serigala macan.

"Tulis". Wong sing tanggung jawab saben cabang nulis target target lan ekspansi tahunan, kanthi tujuan kasebut diklarifikasi, digital, lan kabeh wong entuk beban sing abot, lan kabeh wong duwe indikator.

"Tindakan". Nandheske eksekusi, pragmatisme lan kebangkrutan. Kekuwatan tumindak mesthi luwih gedhe tinimbang kekuwatan basa.

3
2

Sawise rapat kick-off sing tangi, kabeh karyawan njupuk foto klompok kanggo ngelingi, lan para karyawan nyerahake tugas karo tampilan lan sikap sing anyar.

1.1

Foto: Li Ying


Wektu kiriman: Nov-27-2020

Langganan Newsletter Kita

Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist, wenehi email menyang kita lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

Tututi Kita

ing media sosial kita
  • sns01 (5)
  • sns05 (3)
  • sns03 (6)
  • sns02 (7)