Tas turu mumia kanthi warna-warni olahraga bisa digunakake ing bidang profesional OEM

Katrangan singkat:

Kita minangka perusahaan sing duwe pengalaman produksi lan pabrikan luwih saka 20 taun. Kanggo ketemu karo adegan panggunaan sing beda-beda ing lapangan profesional, kita uga wis nggawe perbaikan ing kerajinan tradisional. Produk iki duwe macem-macem spesifikasi lan desain fungsional sing unik kanggo milih kebutuhan ing macem-macem adegan, kain njaba tas turu iki digawe saka perawatan nilon DWR 20D380T, sing bisa nyegah resistensi banyu, nambah resistensi rereget, lan nggampangake reresik lan perawatan saben dina. Lapisan batin nggunakake kain tahan beludru nilon 20D 380T, bisa tahan ambegan lan tekstur sing apik kanggo kulit, saengga pangguna luwih kepenak.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan:

Kita minangka perusahaan sing duwe pengalaman produksi lan pabrikan luwih saka 20 taun. Kanggo ketemu karo adegan panggunaan sing beda-beda ing lapangan profesional, kita uga wis nggawe perbaikan ing kerajinan tradisional. Produk iki duwe macem-macem spesifikasi lan desain fungsional sing unik kanggo milih kebutuhan ing macem-macem adegan, kain njaba tas turu iki digawe saka perawatan nilon DWR 20D380T, sing bisa nyegah resistensi banyu, nambah resistensi rereget, lan nggampangake reresik lan perawatan saben dina. Lapisan batin nggunakake kain tahan beludru nilon 20D 380T, bisa tahan ambegan lan tekstur sing apik kanggo kulit, saengga pangguna luwih kepenak. Isine bebek 90% kanthi bobote 1000g, sing nggawe kantong turu luwih entheng lan luwih anget. Proses lapisan vertikal telung dimensi lan jarak jahit sing luwih padhet ndadekake distribusi ngisi mudhun kanthi luwih rata lan ora bisa mudhun. Kain khusus kanthi teknologi bebek lan teknologi canggih nggawe kantong turu luwih anget. Sampeyan bisa kepenak banget ing -10 ~ -5 ℃, lan suhu ekstrem bisa -20 ℃, sing bisa mbantu sampeyan ing lingkungan sing paling angel nahan hawa adhem. Kanggo nyukupi kebutuhan lingkungan sing beda-beda, kantong turu iki wis dianyarke. Yen sampeyan ana ing wilayah kanthi angin kenceng lan angin Kerep, sampeyan bisa milih gaya kenthel lapisan dobel kanggo nyedhiyakake bungkus lan kinerja tahan angin sing luwih kepenak, retensi sing luwih anget. Sampeyan uga bisa milih versi sing bisa ngulurake tangan, sing bisa njamin yen tangan diluncurake nalika awak anget lan ngatasi luwih akeh prekara. Mesthi, jinis kantong turu iki uga dadi pilihan sing apik banget kanggo kulawarga sing seneng kemah. Iki bisa nggawa pengalaman profesional menyang kulawarga lan menehi katentreman lan proteksi sajrone kemah. Yen sampeyan seneng tas turu iki utawa sawetara spesifikasi, nanging beda kabutuhan. Banjur sampeyan bisa ngubungi kita, kita bakal menehi layanan khusus sing cocog karo kabutuhan sampeyan miturut lingkungan sales lan lingkungan panggunaan. Aku yakin produk iki bakal dadi komoditas sampeyan ing taun iki.

1
2

Spesifikasi

Isi bahan 1000g 90% bebek mudhun
Isi kekuwatan 650
Kain cangkang Pangobatan 20D 38OT Nylon DWR
Kain lapisan 20D 38OT Polyester Pongee
Zipper 5 # YKK zipper 2 arah
Bahan kemasan Tas kompresi OPP
Dimensi pengepakan 32 * 22cm
Suhu Kenyamanan -5 c
Watesan Suhu -1o ℃
Suhu Ekstrim -2o ℃
111

Rincian Produk

3

Hood sing kenthel wujude U kanggo kenyamanan lan anget

4

Kulit - kain sing grapyak lan alus

5

Kantong turu sing dobel

6

Dobel tas turu

Pilih Alasan

9

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan

    Langganan Newsletter Kita

    Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist, wenehi email menyang kita lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

    Tututi Kita

    ing media sosial kita
    • sns01 (5)
    • sns05 (3)
    • sns03 (6)
    • sns02 (7)