Kantong Turu Amplik Amplop Tunggal kanthi Warna Solid kanggo Musim semi lan Musim Gugur

Katrangan singkat:

Kantong turu iki dianyari kanthi dhasar kantong turu amplop klasik, sing cocog banget kanggo kulawarga sing seneng kemah ing musim semi lan musim gugur. Lapisan njaba kantong turu iki digawe saka kain nilon tahan 20D 380T, lan wis diolah nganggo obat anti banyu, sing luwih tahan rereget lan luwih gampang di resiki sajrone digunakake; kain njero digawe saka serat poliester 20D 380T, sing luwih alus lan alus ing tutul.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan:

Kantong turu iki dianyari kanthi dhasar kantong turu amplop klasik, sing cocog banget kanggo kulawarga sing seneng kemah ing musim semi lan musim gugur. Lapisan njaba kantong turu iki digawe saka kain nilon tahan 20D 380T, lan wis diolah nganggo obat anti banyu, sing luwih tahan rereget lan luwih gampang di resiki sajrone digunakake; kain njero digawe saka serat poliester 20D 380T, sing luwih alus lan alus ing tutul. Supaya bisa nambah kenyamanan sajrone digunakake; Iki diiseni 400g bebek 90%, sing nduweni retensi anget sing apik banget. Panggunaan teknologi jahitan sing kenceng bisa nyegah mudhun saka kain lan nggawe distribusi mudhun luwih rata. Bobot total kantong turu mung 650g, suhu kenyamanan antara 0 ~ 6 ℃, lan suhu watesan -19 ℃. Cocog kanggo sampeyan gunakake ing kegiyatan ing njobo kayata kemah, hiking, hiking, lan liya-liyane ing musim semi lan musim gugur, utawa kanggo mbantu sampeyan nalika suhu ing omah kurang saka kadhemen. Kita bisa ngganti bahan kain lan warna ing njero njero ruangan miturut kebutuhan sampeyan. Sampeyan bisa milih angsa, katun lan bahan pengisi liyane kanggo kantong turu. Sampeyan bisa milih mbukak lan nutup ing sisih kiwa utawa ing sisih tengen. Loro kanthong turu sing ora mbukak lan nutup ing sisih sing padha bisa ditambah, yen sampeyan butuh kabutuhane liyane, sampeyan bisa komunikasi karo kita liwat email, lan kita bakal menehi solusi khusus sing disesuaikan.

2
3
4
5

Spesifikasi

Isi bahan Bebek 400g 90% mudhun
Isi kekuwatan 650
Kain cangkang Pangobatan 20D 380T Nylon DWR
Kain lapisan 20D 380T PolyesterPongee
Zipper 5 # YKK zipper 2 arah
Bahan kemasan oPP kompresi tas
Dimensi pengepakan 28 * 16cm
Suhu Kenyamanan 6 ℃
Watesan Suhu Okt.
Suhu Ekstrim -9 c

Rincian Produk

6

Luwih anget bareng

7

Strip kipas angin kandel kanggo nyegah bocor udhara amarga zipper

8

Rutin kanthi tliti

8
9

Kembang beludru gedhe minangka intine mudhun

Lamaran

1

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan

    Langganan Newsletter Kita

    Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist, wenehi email menyang kita lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

    Tututi Kita

    ing media sosial kita
    • sns01 (5)
    • sns05 (3)
    • sns03 (6)
    • sns02 (7)