Olahraga & njaba

  • Outdoor sports colored mummy sleeping bag that can be used in professional fields OEM

    Tas turu mumia kanthi warna-warni olahraga bisa digunakake ing bidang profesional OEM

    Kita minangka perusahaan sing duwe pengalaman produksi lan pabrikan luwih saka 20 taun. Kanggo ketemu karo adegan panggunaan sing beda-beda ing lapangan profesional, kita uga wis nggawe perbaikan ing kriya tradisional. Produk iki duwe macem-macem spesifikasi lan desain fungsional sing unik kanggo milih kebutuhan ing macem-macem adegan, kain njaba tas turu iki digawe saka perawatan nilon DWR 20D380T, sing bisa nyegah resistensi banyu, nambah resistensi rereget, lan nggampangake reresik lan perawatan saben dina. Lapisan batin nggunakake kain tahan beludru nilon 20D 380T, bisa tahan ambegan lan tekstur sing apik kanggo kulit, saengga pangguna luwih kepenak.

  • Camouflage shell waterproof rip-stop portable military sleeping bag for extremely cold weather

    Kantong kamuflase anti-rip rip mandheg kantong turu militèr kanthi hawa sing adhem banget

    Apa sampeyan nate tangi nalika wengi sing adhem? Nalika sampeyan turu ing kanthong turu ing tendha, nggegirisi lan nggegirisi, ora bisa turu kanthi gampang amarga kadhemen, ngrungokake angin, udan lan salju sing adhem ing njaba, apa sampeyan ngarep-arep duwe kantong turu sing ngidini sampeyan seneng turu anget sampeyan ing cuaca sing adhem banget? Saiki, saiki wayahe milih, sampeyan entuk peralatan iki.

  • 2020 manufacturer superior 90% down filled sleeping bags with competitive price

    Pabrikan 2020, 90% tas turu sing diisi kanthi rega kompetitif

    Yen sampeyan isih kuwatir milih tas turu ing njaba ruangan, iki bakal dadi pilihan sing paling apik. Kita wis khusus ngrancang bobot ngisi sing beda kanggo nyiyapake sarat tartamtu tumrap wong liya kanggo skala suhu. Apa sampeyan siyap mbukak kemah, gunung, menek, muter, mancing, utawa plancongan, apa wae.

  • 2020 factory winter adult outdoor camping duck/goose down sleeping bag wholesaler

    Pabrik bebek musim dingin musim panas diwasa bebek / angsa mudhun grosir kantong turu

    Kantong turu iki digawe saka kain nilon tahan angin, anti banyu lan tahan luh, 20D 400T, sing nyaman ditangani, ramah kulit lan ramah lingkungan. Bisa ngreksa panas kanthi efektif, nyuda difusi panas, nyegah hawa adhem saka mlebu, lan duwe kemampuan antibakteri tartamtu, dadi luwih higienis lan sehat kanggo digunakake saben dinane.

  • 2020 New design manufacturer light luxury comfortable packable duck down sleeping bag

    2020 Produsen desain anyar kemewahan sing bisa dikemas kemewahan sing mewah

    Salah siji tas turu paling populer sing cocog kanggo hiking, muter, backpacking lan kemah, Light Luxury minangka peralatan favorit ing jantung para pendaki lan backpacker, uga minangka pilihan utama kanggo wong-wong sing pengin tetep anget ing bukit nalika musim apa wae.

  • Hot sale excellent water repellent windproof mummy sleeping bags for army hunters

    Hot sale banyu turu mumi tahan angin tahan air sing apik banget kanggo pamburu tentara

    Kantong turu kamuflase digital iki dirancang khusus kanggo tentara, penjelajah, pemburu lan para penggemar militer. Ana macem-macem jinis warna kanggo pilihan, sing cocog kanggo macem-macem bentuk bumi, kayata alas, alam bébas, gunung lan liya-liyane. Iki digawe saka kain nilon 20D 380T, sing tahan angin, ngusir banyu, nyuwek, super anget lan kinerja liyane sing apik banget.

  • Solid color splicable single envelope sleeping bag with detachable hat OEM

    Kantong envelope tunggal splicable warna solid kanthi topi OEM sing bisa dicopot

    Iki minangka kantong turu amplop kanthi macem-macem warna lan fungsi khusus. Wis misuwur banget ing pirang-pirang negara amarga ora mung kanthong turu iki sing bisa digunakake nalika metu ing kemah, nanging uga ing omah. Kain njaba tas turu iki digawe saka kain nilon 20D 320T utawa 20D 380T. Saben kain wis diobati khusus, sing bisa ngrusak resistensi lan tahan banyu. Tahan angin kuwat, nggawe produk luwih awet lan gampang diresiki. Kain bagian njero tas turu iki uga kain nilon 20D 320T utawa 20D 380T.

  • 2021 popular bright color down filled mummy sleeping bag

    2021 warna cerah sing populer lan dituku tas turu ibu

    Tas turu mumia klasik minangka model sing misuwur banget ing kalangan profesional. Sajrone proses produksi, kita wis nganyari kriya tradisional kanggo nambah anget lan nyenengake. Sanalika, waca warna sing populer saiki supaya sampeyan seneng camping lan hiking. Ana pilihan sing luwih modis. Kain njaba kantong turu iki yaiku kain nilon 20D 320T, kanthi perawatan anti-pengeboran lan obat anti banyu, dadi luwih awet lan tahan rereget lan gampang dibersihake. Kain lapis digawe saka kain 320T pongee sing bisa dihirup lan tahan baldu kanggo nambah kenyamanan pangguna. Interioré diiseni bebek 800g 80%, lan bobot total udakara 1050g.

  • Two-color stitching irregular envelope sleeping bag can be filled with down in winter

    Kantong envelope envelope rong warna jahitan loro-warna bisa diisi nalika musim salju

    Iki minangka tas turu sing populer banget kanthi gaya desain jahitan rong warna, modis banget, lan misuwur ing macem-macem platform e-commerce. Ora mung duwe konsep desain sing apik, nanging uga kudu ngati-ati ing produksi. Lapisan njaba digawe saka kain nilon 20D 380T kanthi perawatan khusus. Iki nduweni fungsi tahan luh lan tahan banyu, sing trep kanggo panyimpenan lan reresik saben dinane. Kain njero nggunakake serat poliester 20D 380T, sing nduweni permeabilitas udhara sing alus, alus banget lan kepenak disentuh. Isi internal 90% bebek mudhun lan bobote 800g.

  • Single Envelope Splicable Sleeping Bag with Solid Color for Spring and Autumn

    Kantong Turu Amplik Amplop Tunggal kanthi Warna Solid kanggo Musim semi lan Musim Gugur

    Kantong turu iki dianyari kanthi dhasar kantong turu amplop klasik, sing cocog banget kanggo kulawarga sing seneng kemah ing musim semi lan musim gugur. Lapisan njaba kantong turu iki digawe saka kain nilon tahan 20D 380T, lan wis diolah nganggo obat anti banyu, sing luwih tahan rereget lan luwih gampang di resiki sajrone digunakake; kain njero digawe saka serat poliester 20D 380T, sing luwih alus lan alus ing tutul.

Langganan Newsletter Kita

Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist, wenehi email menyang kita lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

Tututi Kita

ing media sosial kita
  • sns01 (5)
  • sns05 (3)
  • sns03 (6)
  • sns02 (7)