Kantong envelope envelope rong warna jahitan loro-warna bisa diisi nalika musim salju

Katrangan singkat:

Iki minangka tas turu sing populer banget kanthi gaya desain jahitan rong warna, modis banget, lan misuwur ing macem-macem platform e-commerce. Ora mung duwe konsep desain sing apik, nanging uga kudu ngati-ati ing produksi. Lapisan njaba digawe saka kain nilon 20D 380T kanthi perawatan khusus. Iki nduweni fungsi tahan luh lan tahan banyu, sing trep kanggo panyimpenan lan reresik saben dinane. Kain njero nggunakake serat poliester 20D 380T, sing nduweni permeabilitas udhara sing alus, alus banget lan kepenak disentuh. Isi internal 90% bebek mudhun lan bobote 800g.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan:

Iki minangka tas turu sing populer banget kanthi gaya desain jahitan rong warna, modis banget, lan misuwur ing macem-macem platform e-commerce. Ora mung duwe konsep desain sing apik, nanging uga kudu ngati-ati ing produksi. Lapisan njaba digawe saka kain nilon 20D 380T kanthi perawatan khusus. Iki nduweni fungsi tahan luh lan tahan banyu, sing trep kanggo panyimpenan lan reresik saben dinane. Kain njero nggunakake serat poliester 20D 380T, sing nduweni permeabilitas udhara sing alus, alus banget lan kepenak disentuh. Isi internal 90% bebek mudhun lan bobote 800g. Iki nduweni kinerja retensi anget sing apik banget. Suhu kenyamanan kisaran 1 ~ -8 ℃ lan suhu watesan -17 ℃. Mula, umume bisa nemokake panggunaan ruangan ing wilayah sing adhem ing mangsa adhem, kayata Amerika Serikat, Digunakake kanggo olahraga ruangan ing musim salju ing wilayah sing sedheng kayata Kanada lan Inggris. Sanajan anget banget, bobote uga entheng, ukuran kemasane mung 31 * 2cm, gampang banget digantung ing tas ransel, lan butuh papan sithik ing bagasi mobil utawa kothak ing omah. Cocog banget kanggo wong sing seneng camping, ski, hiking lan kegiyatan njobo liyane; yen suhu ing omah ora cukup, bisa uga kanggo nolak kadhemen lan adhem; ing wilayah sing rawan bencana alam kayata banjir lan topan, kantong turu iki uga bisa digunakake Cadangan kanggo bahan pencegahan bencana. Yen sampeyan kasengsem karo produk iki, nanging butuh kebutuhan liyane, sampeyan uga bisa ngubungi kita liwat email. Kita bisa nyedhiyani layanan khusus miturut kabutuhan.

1
1.1
1.2

Spesifikasi

Isi bahan 8oog 90% bebek mudhun
Isi kekuwatan 65o
Kain cangkang Pangobatan 20D 380T Nylon DWR
Kain lapisan 20D 38OT Polyester Pongee
Zipper 5 # YKK 2-wayzipper
Bahan kemasan oPP kompresi tas
Dimensi pengepakan 31,20cm
Suhu Kenyamanan 1
Watesan Suhu -8 c
Suhu Ekstrim -17 ℃

Rincian Produk

2

Resep napas lan banyu

3

Dibangun ing kanthong sertifikat sing didhelikake

4

Hood nyilikake tali

5

Mlaku liwat desain

7

5 # YKK zipper 2 arah

9

Kembang beludru gedhe minangka intine mudhun

Lamaran

10
11
12

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan

    Langganan Newsletter Kita

    Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist, wenehi email menyang kita lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

    Tututi Kita

    ing media sosial kita
    • sns01 (5)
    • sns05 (3)
    • sns03 (6)
    • sns02 (7)